Fem skäl att välja Baby Alpaca

Fem skäl att välja Baby Alpaca

Baby Alpaca kommer från alpackan, ett fantastiskt charmigt djur med sitt ursprung i de peruanska Anderna. Begreppet "baby" har ingenting med alpackadjurets ålder att göra utan klassificerar helt enkelt den allra finaste ullen från en alpacka. Och förutom att alpackan är sjukt gullig, så finns ett antal egenskaper vilka vi särskilt vill lyfta fram. Dessa har bidragit till att ge Baby Alpaca dess premiumstatus. 
av Kajsa Cavallin
Fengshuitips för babyrummet: Skapa lugn trots småsaker

Fengshuitips för babyrummet: Skapa lugn trots småsaker

I den 3000-åriga österländska läran feng shui är grundtanken att vi påverkas av allt runt om oss - färger, material, möbler, former och energifält. Energi behöver få flöda fritt i ett rum utan att hindras av möbler och andra prylar. Detta är av olika skäl särskilt viktigt i barns rum. I vårt tredje blogginlägg om fengshui i barnrum kan du läsa varför det är så och vad du kan tänka på när du inreder barnrummet.
av Tove Björnheden
Fengshui-tips för babyrummet: Inred med färger

Fengshui-tips för babyrummet: Inred med färger

Det finns massor att hämta i denna uråldriga kinesiska vetenskap och mycket känns alldeles givet när man tänker efter. I det här blogginlägget får du enkla tips kring färgval som kommer att hjälpa ditt barn både att somna in lättare och att sova rofyllt. Något som nog varenda småbarnsförälder är beredd att göra i princip vad som helst för att uppnå.

av Tove Björnheden
Jumpsuit i Ekologisk Pimabomull Cream Pink

Varför ska du välja ekologiska kläder till din baby? - Och vad betyder de olika märkningarna?

Att ekologiska livsmedel är bra, det är det nog få som har missat. Det är mycket snack om ekologiskt också i klädbranschen - men vad gäller egentligen här? Bomull som är märkt "Sustainable Choice", "Organic", "Better Cotton", "GOTS" - vad ska man välja? Och varför är det ännu viktigare med ekologisk bomull för just din bebis? Vi reder ut begreppen.
av Kajsa Cavallin
Babysömn och Fengshui

Fengshui-tips för babyrummet: Inred med foton och bilder

Här kommer vårt första blogginlägg av tre om att inreda barnrum med hjälp av fengshui - i syfte att främja sömn. Det finns så mycket att hämta i denna uråldriga kinesiska vetenskap, och mycket känns alldeles givet när man väl läser det. Kanske kan du nu göra de där små förändringarna som kommer att medföra att ditt barn somnar lättare och sover mer rofyllt?
av Tove Björnheden
Etiketter: fengshui Sömn
Hej allihop!

Hej allihop!

Första inlägget i vår blogg - jippie! Tanken är att den ska innehålla lite allt möjligt - behind the scenes, tips och tricks för mammor och pappor, information kring sånt som vi tycker är viktigt (fair trade, ekologiskt osv) - överhuvudtaget saker som vi själva hade velat läsa.
av Kajsa Cavallin