SVENSK DESIGN, MADE IN PERU
Fair Trade & GOTS-certifierat - snällare, grönare, bättre
GRATIS FRAKT INOM SVERIGE
Vi skickar samma dag om du beställer före klockan 10
SUPERSNABB GRATIS FRAKT - 1-2 dagar
Fengshui-tips för babyrummet: att välja färger - del 2 av 3

Fengshui-tips för babyrummet: att välja färger - del 2 av 3

Det finns mycket att hämta i denna uråldriga kinesiska vetenskap och mycket känns alldeles givet när man tänker efter. I det här blogginlägget får du enkla tips kring färgval som kommer att hjälpa ditt barn både att somna in lättare och att sova rofyllt. Något som nog varenda småbarnsförälder är beredd att göra i princip vad som helst för att uppnå.

03 augusti 2018 av Tove Björnheden
Varför ska du välja ekologiska kläder till din baby?

Varför ska du välja ekologiska kläder till din baby?

Att ekologiska livsmedel är bra, det är det nog få som har missat. Det är mycket snack om ekologiskt också i klädbranschen - men vad gäller egentligen här? Bomull som är märkt "Sustainable Choice", "Organic", "Better Cotton", "GOTS" - vad ska man välja? Och varför är det ännu viktigare med ekologisk bomull för just din bebis? Vi reder ut begreppen. 
20 juni 2018 av Kajsa Cavallin
Babysömn och Fengshui

Fengshui-tips för babyrummet: foton och bilder - del 1 av 3

Här kommer vårt första blogginlägg av tre om att inreda barnrum med hjälp av fengshui - i syfte att främja sömn. Det finns så mycket att hämta i denna uråldriga kinesiska vetenskap, och mycket känns alldeles givet när man väl läser det. Kanske kan du nu göra de där små förändringarna som kommer att medföra att ditt barn somnar lättare och sover mer rofyllt?
11 juni 2018 av Tove Björnheden
Etiketter: fengshui Sömn
Hej allihop!

Hej allihop!

Första inlägget i vår blogg - jippie! Tanken är att den ska innehålla lite allt möjligt - behind the scenes, tips och tricks för mammor och pappor, information kring sånt som vi tycker är viktigt (fair trade, ekologiskt osv) - överhuvudtaget saker som vi själva hade velat läsa.
11 juni 2018 av Kajsa Cavallin