Det är viktigt för oss på Coin de Rêve att du är helt nöjd med din beställning. Om det skulle vara så att du av något skäl inte är det så accepterar vi retur med full återbetalning inom 14 dagar från det att du fick din beställning. För att returen ska tas emot måste du dock först kontakta oss via mail. Du får då ett svar med returadress & ett returnummer. En retur som kommer till oss utan att vi först blivit kontaktade accepteras inte. Detta gäller utan undantag.

Returguide - steg för steg
  1. Kontakta oss på help@coindereve.com med information om vad du vill returnera, så skickar vi dig returadress, ett returnummer & ett returformulär.
  2. Skriv ut och fyll i formuläret eller ge oss efterfrågad information i ett vändande mail.
  3. Lägg de varor du vill returnera i sitt originalemballage, eller motsvarande, och se till att det skickas i förpackning som skyddar varorna väl.
  4. Tillsammans med varorna lägger du ett ifyllt returformulär alternativt den fraktsedel som du fått tillsammans med varorna med returnummer antecknat på.
  5. Skicka varan till angiven adress med leverantör som du själv väljer. Observera att du står risken för att returen kommer fram till oss och välj därför ombud med omsorg.
  6. Så snart vi har tagit emot din retur kommer vi att bekräfta returen via mail och omedelbart föra tillbaka köpesumman. Håll koll på ditt konto och hör av dig till oss om du inte tagit emot pengarna inom en vecka från det att vi bekräftat mottagande av returen.
Viktig information
  • De varor som returneras måste vara i perfekt skick med hängetiketter etc kvar, precis som du fick dem levererade.
  • För det fall du returnerar en presentförpackning, tänk på att den måste skickas i en annan kartong så att den inte skadas i postgången. 

Om du har funderingar kring detta, tveka inte att kontakta oss på help@coindereve.com!