Hur gör jag en retur eller ett byte?

Returer

Det är viktigt för oss på Coin de Rêve att du är helt nöjd med din beställning. Om det skulle vara så att du av något skäl inte är det, så accepterar vi retur med full återbetalning av köpesumman (exklusive porto) vid retur inom 30 dagar från det att du fick din beställning. För att returen ska tas emot måste du dock först kontakta oss via e-post på help@coindereve.com. Du får då ett svar med retursedel som vi tar 45 kronor för. En retur som kommer till oss utan att vi först blivit kontaktade accepteras inte. Detta gäller utan undantag.

Byten

Vid byten gäller samma som för returer, förutom att vi behöver information om vad du önskar byta till. Om du vill byta debiterar vi inte någon returavgift. 

Returguide - steg för steg
  1. Kontakta oss på help@coindereve.com med information om ordernummer och vad du vill returnera, så skickar vi dig en retursedel och ev ytterligare information.
  2. Lägg de varor du vill returnera i sitt originalförpackning, eller motsvarande, och se till att skicka i ett emballage som skyddar varorna väl.
  3. Skriv ut retursedeln och klistra den på paketet, lämna sedan in till valfritt PostNord-ombud.
  4. Så snart vi har tagit emot din retur kommer vi att bekräfta returen via e-post och föra tillbaka köpesumman (exklusive returavgift och eventuellt ursprungligt porto). Håll koll på ditt konto och hör av dig till oss om du inte tagit emot pengarna inom en vecka från det att vi bekräftat mottagande av returen.
Viktig information
  • De varor som returneras måste vara i perfekt skick med etiketter etc kvar, precis som du fick dem levererade.
  • För det fall du returnerar en presentförpackning, tänk på att den måste skickas i en annan kartong så att den inte skadas i postgången. 

Om du har funderingar kring detta, tveka inte att kontakta oss på help@coindereve.com.