Shop
 • Frakt och leverans

  LEVERANSTID OCH KOSTNAD FÖR FRAKT 

  SVERIGE. Vi erbjuder fri frakt för beställningar som överstiger 499 kr, annars kostar det 49 kr. När du har lagt din beställning kommer vårt lager att hantera den och skicka varorna till dig. Om du lägger beställningen en vardag före klockan 10 på förmiddagen skickas den samma dag, annars närmsta vardagen därpå. Det innebär att du har varan hos dig på 1-3 dagar från beställning, förutsatt att inget inträffar med postleveransen.

  NORGEVi erbjuder fri frakt för beställningar som överstiger 999 kr, annars kostar frakten 69 kr. Tidigare kunde beställningar från Norge bli föremål för tullavgifter men så är det inte längre. Beställningar från oss är enligt de nya reglerna alltid tullfria. När du har lagt din beställning kommer vårt lager att hantera den och skicka varorna till dig. Om du lägger beställningen en vardag före klockan 10 på förmiddagen skickas den samma dag, annars närmsta vardagen därpå. Det innebär att du har varan hos dig på 3-5 dagar från beställning, förutsatt att inget oförutsett inträffar med postleveransen.

   NORDEN. Vi erbjuder fri frakt för beställningar som överstiger 999 kr, annars kostar frakten 69 kr. När du har lagt din beställning kommer vårt lager att hantera den och skicka varorna till dig. Om du lägger beställningen en vardag före klockan 10 på förmiddagen skickas den samma dag, annars närmsta vardagen därpå. Det innebär att du har varan hos dig på 3-5 dagar från beställning, förutsatt att inget inträffar med postleveransen.

   EU. Vi erbjuder fri frakt för beställningar som överstiger 999 kronor, annars kostar frakten 99 kronor. När du har lagt din beställning kommer vårt lager att hantera den och skicka varorna till dig. Om du lägger beställningen en vardag före klockan 10 på förmiddagen skickas den samma dag, annars närmsta vardagen därpå. Det innebär att du har varan hos dig på 3-5 dagar från beställning, förutsatt att inget inträffar med postleveransen. 

    ÖVRIGA LÄNDER. Vänligen kontakta oss på help@coindereve.com för besked. 

    Tull, skatter och avgifter vid utlandsbeställningar

    EU. Vi står för eventuella extra kostnader för leveransen inom EU. Det betyder att du inte betalar några skatter eller avgifter utan endast står för varans pris och eventuell kostnad för leverans.

    NORGE. Eftersom Norge inte är medlem i EU gäller särskilda regler och kostnader för moms, tull och andra skatter/avgifter kan tillkomma. Dessa påförs då först efter att försändelsen har anlänt till Norge och det är du som kund som är ansvarig för att betala dessa. Kontakta norska tullverket och skattemyndigheten för mer information - eller maila oss på help@coindereve.com så hjälper vi dig.

    ÖVRIGA LÄNDER. Beställningar utom EU kan vara föremål för moms, tull och andra skatter/avgifter. För mer information kring detta, kontakta ditt lokala skattekontor/din lokala tullmyndighet. 

    KÖP 2 för 549 kr

    Köp två muslinfiltar för 549 kr (ord 698 kr) med kod BABYMUSLIN. Klicka på knappen nedan så dras rabatten automatiskt i kassan.

    HANDLA NU

    KÖP 2 för 769 kr

    Köp två sovpåsar för 769 kr (ord pris 958 kr) med kod SLEEPYTIMES. Klicka på knappen nedan så dras rabatten automatiskt i kassan.

    HANDLA NU

    VÅR TAKE PÅ REA