SVENSK DESIGN, MADE IN PERU
Fair Trade & GOTS-certifierat - snällare, grönare, bättre
GRATIS FRAKT INOM SVERIGE
Vi skickar samma dag om du beställer före klockan 10
SUPERSNABB GRATIS FRAKT - 1-2 dagar

Sverige. Vi erbjuder fri frakt på beställningar inom Sverige. När du har lagt din beställning kommer vårt lager att hantera den och skicka varorna till dig. Om du lägger beställningen en vardag innan klockan 10 på förmiddagen skickas den samma dag, annars närmsta vardagen därpå. Det innebär att du har varan hos dig på 2-3 dagar från beställning, förutsatt att inget inträffar med postleveransen.

  Norden. Vi erbjuder fri frakt för beställningar som överstiger 999 kr, annars kostar frakten 49 kr. När du har lagt din beställning kommer vårt lager att hantera den och skicka varorna till dig. Om du lägger beställningen en vardag innan klockan 10 på förmiddagen skickas den samma dag, annars närmsta vardagen därpå. Det innebär att du har varan hos dig på 3-5 dagar från beställning, förutsatt att inget inträffar med postleveransen. När det gäller Norge: Eftersom Norge inte är medlem i EU gäller särskilda bestämmelser utöver ovan. Ditt pris blir exklusive moms, dvs 20 % av priset som anges i butiken dras av i kassan. Momsen och även en tullavgift får du sedan betala i Norge. Kontakta norska Tullverket för att ta reda på hur stor denna tullavgift är.

  EU. Vi erbjuder fri frakt för beställningar uppgående till ett belopp överstigande 999 kronor, annars kostar frakten 99 kronor. När du har lagt din beställning kommer vårt lager att hantera den och skicka varorna till dig. Om du lägger beställningen en vardag innan klockan 10 på förmiddagen skickas den samma dag, annars närmsta vardagen därpå. Det innebär att du har varan hos dig på 3-5 dagar från beställning, förutsatt att inget inträffar med postleveransen.

   Övriga länder. Vänligen kontakta oss på help@coindereve.com för besked.

    

   Skatter och avgifter för utlandsbeställningar

   EU. Vi står för eventuella extra kostnader inom EU, vilket betyder att du inte betalar något utöver varans pris och eventuell kostnad för leverans.

   Norge. Eftersom Norge inte är medlem i EU gäller särskilda skatte-och tullbestämmelser. Vänligen kontakta oss eller ditt lokala skattekontor för besked. 

   Övriga länder. Beställningar utom EU kan vara föremål för avgifter och skatter. För mer information kring detta, kontakta ditt lokala skattekontor.