Idén till Coin de Rêve föddes under 2015 när vi båda var gravida med barn nummer två. Vi hade länge velat göra något kreativt tillsammans och längtade dessutom båda efter babykläder med en klassisk look, i exklusiva och mjuka material och vackra milda färger. När tanken väl hade slagit oss att vi ju faktiskt skulle kunna skapa det själva fanns det liksom ingen återvändo. Efter kickoff på Åsö konditori i Stockholm spenderades många många timmar på telefon, på café, på WhatsApp - planerandes, skissandes, mailandes, googlandes, ammandes, drömmandes... En helt ny värld, ganska långt ifrån de juristjobb vi båda har till vardags, som vi sakta men säkert lärde oss att greppa. 

Vi lyckades hitta den, i vårt tycke, bästa fabriken i världen, Bergman Rivera. De producerar våra tyger och står för hela produktionen fram till färdigt plagg. Vi är stolta att kunna säga att alla bomullsplagg som vi säljer är producerade enligt fair trade-principer, med GOTS-certifierade material och tillverkningsmetoder - de allra strängaste krav som finns på marknaden idag. För, förutom att våra kläder ska vara mjukast, finast och skönast, så vill vi också att de ska vara snälla mot sin omgivning. Miljön, barnen som bär dem och de människor som är involverade i tillverkningsprocessen. Vi ser det som att våra plagg har en vacker själ och att den själen ger något extra till plaggets bärare. Flummigt? Kanske lite. Men vi älskar det. 

Resultatet av vår resa finns här i shoppen. Eller; början på den, för den har bara precis börjat. Vi hoppas att ni ska älska våra plagg lika mycket som vi har älskat att skapa dem. Vi kan lova att det inte finns en enda detalj som har lämnats åt slumpen. Bara det bästa är gott nog åt våra små.