SVENSK DESIGN, TILLVERKNING I PERU
Fair Trade & GOTS-certifierat - snällare, grönare, bättre
2-3 DAGARS LEVERANS INOM SVERIGE
Fri frakt för köp över 499 kr, annars 29 kr
SNABB FRAKT - 2-3 dagar. Gratis vid köp över 499 kr.

VARMT VÄLKOMMEN TILL OSS 

Vi är så glada att ha dig här. Scrolla ner för att läsa mer om våra material och vår filosofi. Storyn om hur allt började hittar du här. Den har vi fortfarande inte översatt men det är på g. Om du hellre vill raka vägen till shoppen: klicka HÄR eller på respektive knapp under bilderna nedan. Frågor eller kommentarer? Bara klicka på 'HELLO'. 

HELLO
Wrap PIMA bodysuit in dreamy blue

Ekologiskt & mjukt för de allra minsta

Pima-bomull, crème de la crème av bomullssorter och det absolut bästa valet för liten bebis. Mjukheten är obeskrivbar & färgerna underbara, måste ses & kännas (maila oss via länken nedan så får du ett kostnadsfritt tygprov i brevlådan*). I vår bomullskollektion finns alla baby essentials, superfint med set i samma milda färg. Alla plagg finns med eller utan en liten söt spetskant (picot) och har vår drake i guld på label eller broderad ton-i-ton. Sötare blir det helt enkelt inte! Klicka på bilden ovan så kommer du direkt till alla våra bodys. 

Garanterat fritt från gifter och onödiga kemikalier. Som stressad småbarnsförälder är det svårt att hålla reda på alla märkningar & vad de betyder - vi håller koll åt dig. Vår pimabomull är fair trade och 100 % ekologiskt producerad i Peru och av absolut toppkvalitet. Din bebis kommer att tacka dig.

* gäller så länge lagret räcker

Ja tack, gärna tygprov!

Favoritpyjamasen  

Vår tvådelade pyjamas 'Edinburgh' finns i samma mjuka ekologiska pima-bomull som vår övriga kollektion, med vår superfina logga tryckt på bröstet. Coin de Rêve - (kwan) de (rev) - är franska för corner of your dreams, en plats där barns drömmar får vara helt fria. Det vill vi inspirera till - let your dreams fly like a kite. 

Fyra milda färger - soft mint, cloud white, dreamy blue & cream pink. Den tvådelade pyjamasen finns i storlek 68/74-86/92, för mindre bebisar har vi vår sköna jumpsuit & sovpåse i samma vackra färgskala. Sovpåsen är ett kapitel för sig, bättre sovplagg för den första tiden finns verkligen inte. Håll utkik efter blogginlägg om detta framöver.

Jag vill titta på pyjamaskollektionen!

Baby alpaca - magiskt för bebis

Peruansk Baby Alpaca - ett fantastiskt material för din bebis av så många skäl. Förutom att den är mjuk och skön, har den en unik sammansättning som gör att den andas & känns sval när det är varmt ute, men håller värmen i kyligare klimat. 

Den ofodrade filten på bilden är perfekt för sovstund i vagnen och fin som inredningsdetalj i barnrummet. Tossorna värmer små bebisfötter under svalare kvällar. Matcha med vår silkesmjuka cardigan och till hösten även mössa & vantar. Alla med handbroderad logo. 

Alpackorna (som för övrigt är ett av de absolut sötaste djuren som finns) lever uppe i den peruanska Anderna precis som de alltid har gjort. Deras ull har anti-allergena egenskaper och den variant som kallas för Baby Alpaca är den allra mjukaste

Jag vill titta på den stickade kollektionen!